Keptuvėje kepta lydeka tešloje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Keptuvėje kepta lydeka tešloje

Lydekos yra unikalios ir labai naudingos plėšrios žuvys, kurių sudėtyje gausu mikroelementų. Visų pirma joje yra daug B grupės vitaminų, kurie būtini mūsų nervų sistemos sveikatai palaikyti. Ji taip pat tinkama mitybai, nes turi labai mažai riebalų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.18/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje kepta lydeka tešloje Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: dubenyje plaktuvu įmuškite du kiaušinius, tada į plaktus kiaušinius palaipsniui suberkite persijotus miltus ir druską. Dėl šių paprastų gudrybių tešla bus vientisa ir minkšta.

Žingsnis 2

Keptuvėje kepta lydeka tešloje Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į mišinį ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps. Tai užtruks apie 25 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos