Publikavimo data: 2024-05-26
Keptuvėje kepta lydeka tešloje
Lydekos yra unikalios ir labai naudingos plėšrios žuvys, kurių sudėtyje gausu mikroelementų. Visų pirma joje yra daug B grupės vitaminų, kurie būtini mūsų nervų sistemos sveikatai palaikyti. Ji taip pat tinkama mitybai, nes turi labai mažai riebalų.
Žingsnis 1
Paruoškite tešlą: dubenyje plaktuvu įmuškite du kiaušinius, tada į plaktus kiaušinius palaipsniui suberkite persijotus miltus ir druską. Dėl šių paprastų gudrybių tešla bus vientisa ir minkšta.
Žingsnis 2
Įkaitinkite keptuvę su saulėgrąžų aliejumi. Kiekvieną žuvies gabalėlį pamerkite į mišinį ir kepkite iš abiejų pusių, kol iškeps. Tai užtruks apie 25 minutes.
Kategorijos