Publikavimo data: 2025-08-17
Keptuvėje keptas ešerys su laimo žievele ir jalapeño paprikomis
Greitas ir įspūdingas patiekalas šeimos pietums ar šventinei puotai. Patiekalo pagrindą sudaro ešerys, kuris pasižymi teigiamomis savybėmis, dideliu baltymų ir vitamino B12 kiekiu. Švelni ešerių mėsa kartu su laimo rūgštumu ir aštriu pikantišku jalapeño skoniu maloniai nustebins ir sužadins apetitą. Būtinai išbandykite, šis patiekalas tikrai pateks į jūsų mėgstamiausių receptų sąrašą!
Žingsnis 1
Smulkiai supjaustykite petražoles ir česnakus. Susmulkinkite pipirų mišinį. Taip pat smulkiai supjaustykite jalapeño paprikas.
Žingsnis 2
Sudėkite visus susmulkintus ir sumaltus ingredientus į dubenį. Smulkia tarka sutarkuokite laimo žievelę. Ją taip pat įmaišykite į paruoštą mišinį. Tada supilkite aliejų ir viską gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Žuvyje padarykite nedidelius įpjovimus, pasūdykite abi puses. Į kepimo indą įdėkite foliją. Patepkite nedideliu kiekiu aliejaus. Aptepkite abi žuvies puses paruoštu mišiniu ir įdėkite į formą.
Žingsnis 4
Įkaitinkite orkaitę iki 200 laipsnių ir įdėkite formą su žuvimi į orkaitę. Kepkite, kol visiškai iškeps.
Kategorijos