Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-22

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu

Keptuvėje saldžiarūgščiame padaže keptas ešerys būna aromatingas ir traškus. Žuvies su tirštu saldžiarūgščiu padažu galima rasti beveik kas antrame kinų restorane. Tai viena garsiausių kinų virtuvės žuvies klasikų ir vienas skaniausių žuvies gaminimo būdų. Mėgstantys aštrius patiekalus į padažą kepdami svogūnus gali įdėti smulkintų aitriųjų paprikų. Galite pridėti bet kokių prieskonių pagal savo skonį ir paruošti mėgstamą garnyrą.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
132 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
4 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.38/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 1
Nuluptus askaloninius česnakus supjaustykite griežinėliais.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 2
Įkaitintoje keptuvėje nedideliame kiekyje alyvuogių aliejaus 2-3 min. pakepinkite svogūną ir susmulkintą papriką.

Žingsnis 3

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 3
Kai askaloniniai česnakai taps permatomi, suberkite vermutą, česnaką, širdies žvaigždutes ir druską.

Žingsnis 4

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 4
Kai vermutas išgaruos, išimkite širdies žvaigždutes. Atvėsinkite keptas daržoves.

Žingsnis 5

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 5
Nuplautas ešerių filė sudėkite į įkaitintą keptuvę su trupučiu alyvuogių aliejaus. Įdėkite čiobrelių šakelių.

Žingsnis 6

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 6
Kepkite ešerius, kol iš abiejų pusių taps traškūs.

Žingsnis 7

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 7
Iškeptas ir atvėsintas daržoves sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.

Žingsnis 8

Keptuvėje keptas ešerys su saldžiarūgščiu padažu Žingsnis 8
Paruoštą žuvį sudėkite į lėkštę ir užpilkite saldžiarūgščiu padažu. Mėgaukitės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos