Keptuvėje keptas štrudelis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-28

Keptuvėje keptas štrudelis

Išskirtinį obuolių štrudelį mėgsta viso pasaulio gurmanai. Plona tešla, švelnus ir aromatingas įdaras, traški plutelė - tai pagrindiniai šio austriško deserto ingredientai. Norint paruošti štrudelį su obuoliais pagal originalų receptą, prireiks daug laiko, pastangų ir įgūdžių. Tačiau jei laiko nepakanka, pabandykite štrudelį kepti keptuvėje. Vadinamąjį "tinginių" štrudelį iš pitos galima paruošti pusryčiams, pasiimti su savimi pietums, nustebinti svečius prie šventinio stalo.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
192 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
6 g
Angliavandeniai
31 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 3.75/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Keptuvėje keptas štrudelis Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Keptuvėje ištirpinkite sviestą. 15 minučių troškinkite obuolius ant silpnos ugnies. Suberkite cukrų ir cinamoną. Troškinkite dar 2 minutes. Palikite įdarą 20 minučių atvėsti.

Žingsnis 2

Keptuvėje keptas štrudelis Žingsnis 2
Paruoškite štrudelį. Išvyniokite pitą. Tolygiai paskirstykite įdarą ant pitos. Suvyniokite pitą ir suspauskite, kad ritinys būtų plokščias. Apverskite suktinuką siūle žemyn. Supjaustykite pitą maždaug 5 cm pločio gabalėliais.

Žingsnis 3

Keptuvėje keptas štrudelis Žingsnis 3
Iškepkite štrudelį. Kiekvieną gabalėlį kepkite svieste po 2 minutes iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
kepimas, įspūdingas receptas, paprastas, yra bendrų alergenų, medaus sezonas, riešutų sezonas, obuolių sezonas, štrudelis, Naujieji metai visame pasaulyje, receptų knyga, obuolių štrudelis, kepimas su obuoliais, sluoksniuotos tešlos štrudelis, kepimas su vaisiais

Kategorijos