Publikavimo data: 2024-06-23
Kiaulienos fondiu
Mėsa yra pagrindinis paprastų žmonių maistas. Mėsoje yra daug svarbių B grupės vitaminų ir svarbių mikroelementų, tokių kaip geležis, manganas, fosforas ir varis. Galima sakyti, kad žmonės mėsą valgo nuo seno. Yra įrodymų, kad kartais jie tai darydavo dar prieš 3,9 mln. metų Australopitekas, tačiau tik atsiradus protingam žmogui mėsos vartojimas smarkiai išaugo. Nieko nuostabaus, nes mėsa yra skani, maistinga ir soti. Šiame recepte gaminsime kiaulieną.
Žingsnis 1
Paimkite gilų indą, keptuvę ar katilą, supilkite į jį aliejų ir gerai įkaitinkite, į aliejų suberkite česnaką ir prieskonius.
Žingsnis 2
Supjaustykite kiaulieną vidutinio dydžio kubeliais, suverkite ant iešmų ir kepkite įkaitintame aliejuje su prieskoniais ir česnakais, kol iškeps.
Kategorijos