Publikavimo data: 2024-06-09
Kiaulienos kepenėlių pyragas
Kepenų pyragas pagelbės bet kuriai šeimininkei, jei reikia patiekalo, kuriam nereikia išleisti per daug. Produktai, kurie įeina į šio patiekalo sudėtį, pasižymi biudžetinėmis išlaidomis. Ant šventinio stalo pyragas neliks be dėmesio. Patiekalas yra gana sotus ir gali visiškai pakeisti visavertį antrąjį patiekalą.
Žingsnis 1
Kepenis sumaišykite su kiaušinių mišiniu, supilkite kambario temperatūros pieną ir gerai išmaišykite. Naudokite maišytuvą arba plaktuvą. Pagardinkite tešlą druska ir pipirais.
Žingsnis 2
Ant įkaitintos keptuvės pilkite tešlą ir kepkite blynus iš abiejų pusių, kol paruduos (po 4 minutes iš kiekvienos pusės).
Žingsnis 3
Kitoje įkaitintoje keptuvėje saulėgrąžų aliejuje apkepkite svogūnus ir morkas. Daržoves atvėsinkite ir sumaišykite su majonezu bei grietine, šiek tiek pasūdykite.
Žingsnis 4
Kiekvieną blyną aptepkite grietinės ir majonezo padažu ir sudėkite juos vieną ant kito kaip tortą. Paskutinį sluoksnį aptepkite grietinės ir majonezo mišiniu ir ant viršaus užtarkuokite vieną kietai virtą kiaušinį. Palikite pastovėti šaldytuve bent valandą.
Kategorijos