Kiaulienos kepenėlių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kiaulienos kepenėlių skrebučiai

Skrebučiai su kiaulienos kepenėlėmis greitai numalšins alkį. Iš šalutinio produkto reikia pasigaminti paštetą ir užtepti jį ant traškios duonos riekelės. Užtepėlės sudėtį galima keisti pridedant smulkintų žolelių, tarkuoto sūrio ar keptų grybų. Šviežios kiaulienos kepenėlės yra bordo spalvos, saldaus kvapo, jos turi būti glotnios ir drėgnos liečiant. Dėl per ilgo terminio apdorojimo produktas gali tapti kietas, todėl jį reikėtų kepti ne ilgiau kaip 3-5 minutes iš kiekvienos pusės. Šviesios spalvos sultys - tai ženklas, kad kiaulienos kepenėlės jau paruoštos.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
244 kcal.
Baltymai
13 g
Riebalai
15 g
Angliavandeniai
14 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.06/5 (16 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 1
Apkepkite kiaulienos kepenėles. Tam ant ugnies pastatykite keptuvę, supilkite augalinį aliejų, įkaitinkite ir sudėkite svogūną. Kepkite 3-5 minutes, kol paruduos, tada sudėkite kepenėlių gabalėlius. Pagardinkite druska ir pipirais ir maišydami kepkite 5-7 minutes. Nuimkite nuo ugnies ir atvėsinkite.

Žingsnis 2

Kiaulienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 2
Supjaustykite kepenis. Virtas kepenis sudėkite į trintuvą, įdėkite sviesto ir susmulkinkite iki pašteto konsistencijos.

Žingsnis 3

Kiaulienos kepenėlių skrebučiai Žingsnis 3
Paruoškite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Apkeptas duonos riekes aptepkite storu sluoksniu kiaulienos kepenėlių pašteto.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos