Publikavimo data: 2025-08-17
Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais
Kiaulės taukuose yra daugiau maistinių medžiagų, kurios padeda stiprinti imuninę sistemą. Susuktus lašinius lengva laikyti. Pavyzdžiui, šaldiklyje jį galima laikyti iki vienerių metų.
Žingsnis 1
Pašalinkite lašinius nuo odos, supjaustykite dideliais gabalais ir nuplaukite šaltame vandenyje.
Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Česnakus išspauskite per presą.
Žingsnis 2
Kiekviename lašinių gabalėlyje padarykite įpjovas, sudėkite lašinius ant sunkaus medvilninio audinio ir gerai įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Į pjūvius įdėkite susmulkintą lauro lapą.
Žingsnis 3
Uždenkite audiniu ir ant viršaus uždėkite rankšluostį. Palikite 2 dienas (3 dienas, jei riebalai labai tiršti) kambario temperatūroje.
Žingsnis 4
Sūdytus lašinius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
Žingsnis 5
Per mėsmalę sumalkite taukus ir 5 česnako skilteles. Išmaišykite.
Žingsnis 6
Supilstykite į stiklinius indelius. Laikykite šaldiklyje.
Kategorijos