Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-17

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais

Kiaulės taukuose yra daugiau maistinių medžiagų, kurios padeda stiprinti imuninę sistemą. Susuktus lašinius lengva laikyti. Pavyzdžiui, šaldiklyje jį galima laikyti iki vienerių metų.
Gaminimo laikas
2895 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
693 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
73 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.16/5 (38 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 1
Pašalinkite lašinius nuo odos, supjaustykite dideliais gabalais ir nuplaukite šaltame vandenyje. Nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Česnakus išspauskite per presą.

Žingsnis 2

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 2
Kiekviename lašinių gabalėlyje padarykite įpjovas, sudėkite lašinius ant sunkaus medvilninio audinio ir gerai įtrinkite druska, pipirais ir česnaku. Į pjūvius įdėkite susmulkintą lauro lapą.

Žingsnis 3

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 3
Uždenkite audiniu ir ant viršaus uždėkite rankšluostį. Palikite 2 dienas (3 dienas, jei riebalai labai tiršti) kambario temperatūroje.

Žingsnis 4

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 4
Sūdytus lašinius nuplaukite šaltu vandeniu ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.

Žingsnis 5

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 5
Per mėsmalę sumalkite taukus ir 5 česnako skilteles. Išmaišykite.

Žingsnis 6

Kiaulienos lašiniai, susukti su česnakais Žingsnis 6
Supilstykite į stiklinius indelius. Laikykite šaldiklyje.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona ar pita, šalti užkandžiai, paprasta, valgyti bendrus alergenus, per 10 minučių, pusryčiai, užkandžiai, pomidorų sezonas, brusketos, užkandžiai naujiems metams, nauji pažįstamų veidai su pinc rojaus pomidorais, receptų knyga, pomidorų užkandžiai, pusryčiai su sūriu

Kategorijos