Kiaulienos nugarinės skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kiaulienos nugarinės skrebučiai

Jei turite gabalą virtos kiaulienos nugarinės, pasigaminkite švelnių ir sultingų skrebučių. Norėdami paruošti užkandį, paskrudinkite duonos riekes, patepkite jas kreminiu garstyčių mišiniu ir dėkite plonai supjaustytas kiaulienos nugarinės riekes. Gera duona turi būti akyta - su daugybe mažų skylučių. Apie gaminio kokybę byloja lygus ir lygus paviršius. Dar vienas svarbus rodiklis - sprangumas. Paspausta riekė turi greitai sugrįžti į pradinę formą.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
373 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.05/5 (38 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaulienos nugarinės skrebučiai Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Tada perkelkite į lėkštę. Skrudintą duoną taip pat galite paskrudinti keptuvėje be aliejaus.

Žingsnis 2

Kiaulienos nugarinės skrebučiai Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite suminkštintą sviestą ir garstyčias. Šiuo mišiniu aptepkite traškius skrebučius. Ant viršaus uždėkite salotų lapą ir gabalėlį kiaulienos nugarinės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos