Publikavimo data: 2024-06-23
Kiaulienos nugarinės skrebučiai
Jei turite gabalą virtos kiaulienos nugarinės, pasigaminkite švelnių ir sultingų skrebučių. Norėdami paruošti užkandį, paskrudinkite duonos riekes, patepkite jas kreminiu garstyčių mišiniu ir dėkite plonai supjaustytas kiaulienos nugarinės riekes. Gera duona turi būti akyta - su daugybe mažų skylučių. Apie gaminio kokybę byloja lygus ir lygus paviršius. Dar vienas svarbus rodiklis - sprangumas. Paspausta riekė turi greitai sugrįžti į pradinę formą.
Žingsnis 1
Paskrudinkite skrebučius. Įdėkite duonos riekes į skrudintuvą ir skrudinkite, kol taps traškios. Tada perkelkite į lėkštę. Skrudintą duoną taip pat galite paskrudinti keptuvėje be aliejaus.
Žingsnis 2
Sudėkite skrebučius. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite suminkštintą sviestą ir garstyčias. Šiuo mišiniu aptepkite traškius skrebučius. Ant viršaus uždėkite salotų lapą ir gabalėlį kiaulienos nugarinės.
Kategorijos