Kiaulienos šonkauliukai citrusinių vaisių marinate pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Kiaulienos šonkauliukai citrusinių vaisių marinate

Marinuoti šonkauliukai - puiki alternatyva tradiciniams kebabams. Tai vienas populiariausių patiekalų JAV ir Kanadoje. Kiaulienos šonkauliukai būna dviejų rūšių: pirmieji pjaustomi iš nugaros (nugarinės), o antrieji - iš krūtininės skerdenos dalies. Krūtininės dalies šonkaulių mėsa yra kietesnė, ją reikia ilgiau marinuoti ir troškinti 1-1,5 valandos ant silpnos ugnies. Šonkauliuose iš nugarinės dalies yra daugiau gyslų, todėl kepant mėsa neišsausėja, o patys kaulai yra plokščios, tiesios formos, todėl juos paprasčiau kepti.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
317 kcal.
Baltymai
9 g
Riebalai
28 g
Angliavandeniai
6 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.84/5 (19 bal.)

Žingsnis 1

Kiaulienos šonkauliukai citrusinių vaisių marinate Žingsnis 1
Marinuokite kiaulienos šonkauliukus. Sumaišykite sojų padažą, aliejų, kečupą, medų, česnaką ir garstyčias. Pagardinkite druska, pipirais, citrinų ir apelsinų sultimis. Mišiniu užpilkite mėsą ir palikite pastovėti 1,5-2 val.

Žingsnis 2

Kiaulienos šonkauliukai citrusinių vaisių marinate Žingsnis 2
Paruoškite marinuotus kiaulienos šonkauliukus. Kepkite mėsą keptuvėje 25-30 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, padažai ir marinatai, mėsos marinatai, marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, česnakiniai marinuoti agurkai

Kategorijos