Publikavimo data: 2024-05-25
Marinuoti skrandžiai
Vištienos skrandžiuose yra visaverčių gyvūninių baltymų, juose gausu kalio, fosforo, cinko ir geležies, folio rūgšties, vitaminų E ir B grupės vitaminų bei polinesočiųjų riebalų rūgščių. Tai puiki alternatyva mėsai. Marinuoti vištienos skrandukai - skanus užkandis pietums ar vakarienei. Šalutinį produktą paruošti labai paprasta. Svarbiausia maistui ruošti rinktis jaunus skrandukus, jie yra minkštesni ir lengviau valomi.
Žingsnis 1
Marinuokite vištienos skrandukus. Vištienos skrandukus užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės (45-50 min.). Nusunkite vandenį nuo virtų skrandukų. Atvėsinkite skrandukus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.
Žingsnis 2
Užbaigti marinavimo procesą. Šalutinius produktus sumaišykite su svogūnais. Įberkite druskos, cukraus, pipirų ir česnako. Supilkite aliejų, actą ir sojų padažą. Išmaišykite ir palikite šaldytuve marinuotis bent 2-3 valandas. Arba geriau per naktį.
Kategorijos