Marinuoti skrandžiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-25

Marinuoti skrandžiai

Vištienos skrandžiuose yra visaverčių gyvūninių baltymų, juose gausu kalio, fosforo, cinko ir geležies, folio rūgšties, vitaminų E ir B grupės vitaminų bei polinesočiųjų riebalų rūgščių. Tai puiki alternatyva mėsai. Marinuoti vištienos skrandukai - skanus užkandis pietums ar vakarienei. Šalutinį produktą paruošti labai paprasta. Svarbiausia maistui ruošti rinktis jaunus skrandukus, jie yra minkštesni ir lengviau valomi.
Gaminimo laikas
230 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
142 kcal.
Baltymai
11 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
5 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.06/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Marinuoti skrandžiai Žingsnis 1
Marinuokite vištienos skrandukus. Vištienos skrandukus užpilkite vandeniu ir virkite, kol suminkštės (45-50 min.). Nusunkite vandenį nuo virtų skrandukų. Atvėsinkite skrandukus ir supjaustykite nedideliais gabalėliais.

Žingsnis 2

Marinuoti skrandžiai Žingsnis 2
Užbaigti marinavimo procesą. Šalutinius produktus sumaišykite su svogūnais. Įberkite druskos, cukraus, pipirų ir česnako. Supilkite aliejų, actą ir sojų padažą. Išmaišykite ir palikite šaldytuve marinuotis bent 2-3 valandas. Arba geriau per naktį.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos