Rūkymo marinatas receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Rūkymo marinatas receptas

Rūkymo marinatas yra pagrindinė kvapo ir nepakartojamo skonio priežastis. Rūkymui skirtų marinatų receptai skirstomi į kelis tipus - sausus ir skystus. Sausais marinatais paprastai įtrinama mėsa ir apie 24 valandas laikoma šaldytuve, po to mėsa ruošiama rūkykloje.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
21 g
Alergenai: Garstyčios
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.85/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Rūkymo marinatas receptas Žingsnis 1
Paruoškite stacionarų maišytuvą arba smulkintuvą.

Žingsnis 2

Rūkymo marinatas receptas Žingsnis 2
Sudėkite visus sausus ingredientus į maišytuvą ir susmulkinkite.

Žingsnis 3

Rūkymo marinatas receptas Žingsnis 3
Mėsą iš visų pusių aptepkite garstyčiomis ir apvoliokite maltuose prieskoniuose.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
mėsos patiekalai, padažai ir marinatai, mėsos marinatai, marinatai, įspūdingas receptas, paprastai, yra bendrų alergenų., aštriai, pietūs, vakarienė, česnakų sezonas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga, česnakiniai marinuoti agurkai

Kategorijos