Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniais įdaryti grybai orkaitėje
Įdaryti grybai puikiai atrodo ant švediško stalo. Jie turi didelę maistinę vertę, todėl yra nepakeičiami vegetarams ar dietų besilaikantiems žmonėms. Prieš kepimą grybų nereikėtų ilgai laikyti vandenyje - jie patys yra gana vandeningi ir jų skonis bus neskanus. Kepimo laikas turėtų būti ne ilgesnis kaip 15 minučių. Todėl geriau iš pradžių faršą išvirti iki pusiau iškepusio, o tada juo užpildyti grybų kepurėles.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytus grybų kotelius, tarkuotą sūrį, kiaušinius. Įmaišykite žaliuosius svogūnus ir petražoles. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltu raudonėliu ir gerai išmaišykite, apliekite majonezu.
Žingsnis 2
Įdarykite grybus ir iškepkite. Kiaušinio įdaru pripildykite grybų kepurėles. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi. Išdėliokite ant jo užkandį ir 15-20 minučių pašaukite į 180-200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.
Kategorijos