Kiaušiniais įdaryti grybai orkaitėje pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-16

Kiaušiniais įdaryti grybai orkaitėje

Įdaryti grybai puikiai atrodo ant švediško stalo. Jie turi didelę maistinę vertę, todėl yra nepakeičiami vegetarams ar dietų besilaikantiems žmonėms. Prieš kepimą grybų nereikėtų ilgai laikyti vandenyje - jie patys yra gana vandeningi ir jų skonis bus neskanus. Kepimo laikas turėtų būti ne ilgesnis kaip 15 minučių. Todėl geriau iš pradžių faršą išvirti iki pusiau iškepusio, o tada juo užpildyti grybų kepurėles.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
157 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
12 g
Angliavandeniai
3 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 5/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušiniais įdaryti grybai orkaitėje Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Dubenyje sumaišykite griežinėliais supjaustytus grybų kotelius, tarkuotą sūrį, kiaušinius. Įmaišykite žaliuosius svogūnus ir petražoles. Pagal skonį pasūdykite, pagardinkite maltu raudonėliu ir gerai išmaišykite, apliekite majonezu.

Žingsnis 2

Kiaušiniais įdaryti grybai orkaitėje Žingsnis 2
Įdarykite grybus ir iškepkite. Kiaušinio įdaru pripildykite grybų kepurėles. Paruoškite kepimo skardą, išklokite ją kepimo popieriumi. Išdėliokite ant jo užkandį ir 15-20 minučių pašaukite į 180-200 laipsnių Celsijaus temperatūros orkaitę.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos