Publikavimo data: 2024-09-16
Kiaušiniu įdaryti grybai orkaitėje
Lengvas užkandis iš įdarytų grybų, paruoštas per trumpą laiką, papuoš ir savaitės, ir švenčių stalą. Sultingi grybai, sūris su česnaku ir kiaušiniai - klasikinis derinys. Kad skonis būtų ryškesnis ir įdomesnis, galite naudoti kelių rūšių sūrį. Įdaryti grybai su kiaušiniais gaunasi sotūs ir kartu lengvi, grybuose yra baltymų, taip pat kalcio, magnio, geležies ir kitų vitaminų.
Žingsnis 1
Paruoškite įdarą. Sūrį sutarkuokite smulkia tarka. Į dubenį įmuškite kiaušinį, suberkite sūrį ir džiūvėsėlius, įberkite druskos ir pipirų. Atskirkite grybų kepurėles nuo kotelių. Česnakus išspauskite presu. Smulkiai supjaustykite grybų kojeles ir 5 min. pakepinkite su česnaku alyvuogių aliejuje. Sudėkite į sūrio įdarą ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Paruoškite įdarytus grybus. Įjunkite 200 laipsnių temperatūros orkaitę. Į grybų kepurėles įdėkite įdaro ir kepkite orkaitėje 30 minučių.
Kategorijos