Kiaušinių lukštų želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-09-17

Kiaušinių lukštų želė

Kiaušinių lukštų želė - tai patiekalas, galintis papuošti šventę bet kokia proga. Suaugusiesiems galite pagaminti mėsos, grybų ir daržovių įdarą. Vaikams galite pasiūlyti uogų arba vaisių želė. Sunkiausia yra paruošti kiaušinių lukštus. Įdarui skirtus kiaušinius reikėtų imti didelius, su jais patogiau dirbti. Prieš pripildant lukštų formą būtina kruopščiai nuplauti ir išdžiovinti. Uogas želė geriau imti nedideles. Pavyzdžiui, mėlynių arba spanguolių.
Gaminimo laikas
150 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
172 kcal.
Baltymai
21 g
Riebalai
8 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 3/5
Reitingas: 4.25/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kiaušinių lukštų želė Žingsnis 1
Paruoškite kiaušinių lukštus. Viršutinėje susiaurėjusioje kiaušinių dalyje atsargiai padarykite nedideles skylutes, dantų krapštuku pradurkite trynius ir išpilkite turinį. Kruopščiai nuplaukite lukštus po tekančiu vandeniu ir palikite išdžiūti.

Žingsnis 2

Kiaušinių lukštų želė Žingsnis 2
Kol kiaušinių lukštai džiūsta, pasigaminkite želė. Ištirpinkite vaisių želė pagal instrukcijas. Želatiną ištirpinkite stiklinėje vandens ir palaukite, kol išbrinks. Tada kaitinkite vandens vonelėje arba mikrobangų krosnelėje. Sudėkite pagrindus ir išmaišykite.

Žingsnis 3

Kiaušinių lukštų želė Žingsnis 3
Užpildykite kiaušinių lukštus. Į lukštų vidų įdėkite kelias uogas ir užpildykite želė ir vaisių mišiniu. Įdėkite į kiaušinių dėžutę ir įdėkite į šaldytuvą 2 valandoms.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos