Kihalah sausainiai. pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-12

Kihalah sausainiai.

Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
25 min.
Kalorijos
338 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
41 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.08/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kihalah sausainiai. Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą. Geriausia tai daryti garų vonelėje, bet galima ir mikrobangų krosnelėje.

Žingsnis 2

Kihalah sausainiai. Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 3

Kihalah sausainiai. Žingsnis 3
Įmaišykite grietinę ir sodą, dar kartą išmaišykite.

Žingsnis 4

Kihalah sausainiai. Žingsnis 4
Migdolus susmulkinkite peiliu nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.

Žingsnis 5

Kihalah sausainiai. Žingsnis 5
Palaipsniui įmaišykite miltus iki vientisos masės.

Žingsnis 6

Kihalah sausainiai. Žingsnis 6
Darbo paviršių gausiai pabarstykite miltais, sudėkite ant jo tešlą ir kočėlu iškočiokite maždaug pusės centimetro storio tešlą.

Žingsnis 7

Tešlos lakštą pabarstykite cinamonu ir granuliuotu cukrumi.

Žingsnis 8

Kihalah sausainiai. Žingsnis 8
Išpjaukite sausainius formelėmis arba, jei jų neturite, stikline. Sausainius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.

Žingsnis 9

Dėkite kepimo skardą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 20 minučių arba kol sausainiai taps auksiniai.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos