Publikavimo data: 2024-05-12
Kihalah sausainiai.
Žingsnis 1
Ištirpinkite sviestą. Geriausia tai daryti garų vonelėje, bet galima ir mikrobangų krosnelėje.
Žingsnis 2
Įmuškite kiaušinius, supilkite ištirpintą sviestą, suberkite cukrų ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 3
Įmaišykite grietinę ir sodą, dar kartą išmaišykite.
Žingsnis 4
Migdolus susmulkinkite peiliu nedideliais gabalėliais ir įmaišykite į tešlą.
Žingsnis 5
Palaipsniui įmaišykite miltus iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Darbo paviršių gausiai pabarstykite miltais, sudėkite ant jo tešlą ir kočėlu iškočiokite maždaug pusės centimetro storio tešlą.
Žingsnis 7
Tešlos lakštą pabarstykite cinamonu ir granuliuotu cukrumi.
Žingsnis 8
Išpjaukite sausainius formelėmis arba, jei jų neturite, stikline. Sausainius dėkite ant kepimo popieriumi išklotos kepimo skardos.
Žingsnis 9
Dėkite kepimo skardą į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę maždaug 20 minučių arba kol sausainiai taps auksiniai.
Kategorijos