Kiniški kepti agurkai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kiniški kepti agurkai

Dauguma mūsų įpratę agurkus valgyti tik šviežius. Jų dedame į įvairius šaltus užkandžius ir salotas. Idėja kepti agurkus gali atrodyti keista, tačiau mes kepame cukinijas, o jos yra artimos agurkų giminaitės. Siūlome jums paruošti keptus agurkus kinišku stiliumi. Jie bus traškūs, sultingi ir pikantiški. Toks užkandis yra mažai kaloringas ir nepakenks figūrai. Kepti agurkai tikrai patiks azijietiškų patiekalų mėgėjams.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
5 min.
Kalorijos
430 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
41 g
Angliavandeniai
17 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, sezamas, soja
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (13 bal.)

Žingsnis 1

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 1
Pašalinkite agurkų galus ir supjaustykite 3-4 mm storio griežinėliais. Nusausinkite agurkų griežinėlius popieriniu rankšluosčiu, kad pasišalintų drėgmės perteklius.

Žingsnis 2

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 2
Aitriąją papriką supjaustykite plonais griežinėliais, o česnaką susmulkinkite.

Žingsnis 3

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 3
Agurkų griežinėlius apvoliokite krakmole.

Žingsnis 4

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 4
Įkaitinkite augalinį aliejų puode arba gilioje keptuvėje. Į aliejų sudėkite česnakus ir aitriąsias paprikas ir kepkite 1 minutę. Česnakas ir pipirai suteiks aliejui skonio ir aromato.

Žingsnis 5

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 5
Agurkus suberkite į įkaitintą aštrų aliejų ir kepkite 2-3 minutes, kol jie taps traškūs ir auksinės spalvos.

Žingsnis 6

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 6
Virtus agurkus sudėkite ant popierinio rankšluosčio, kad pašalintumėte aliejaus perteklių.

Žingsnis 7

Kiniški kepti agurkai Žingsnis 7
Patiekalą apšlakstykite sojų padažu, papuoškite sezamo sėklomis ir smulkintais žaliaisiais svogūnais.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, daržovių ir grybų užkandžiai, paprasta, yra bendrų alergenų, mažai kalorijų, per 30 minučių, agurkų sezonas, česnakų sezonas, daržovių suktinukai, naujametiniai užkandžiai, receptų knyga, česnakiniai užkandžiai

Kategorijos