Publikavimo data: 2024-06-15
Kinrožės su spanguolių glajumi
Atrodo, kad "Cinnabon" bandeles sunku pagaminti, nes yra švelni tešla, kvapnus karamelės įdaras su cinamonu ir lengvas kreminis glaistas. Iš pirmo žvilgsnio tai brangu, sudėtinga ir beveik neįmanoma. Tačiau iš tikrųjų nieko sudėtingo nėra, nes sinnabones yra gana paprastos ir skanios. Kreminis glajus kartu su spanguolėmis yra labai skanus ir sveikas, nes spanguolėse yra daug vitaminų, pavyzdžiui, C ir B grupės vitaminų.
Žingsnis 1
Šiltą pieną supilkite į dubenį ir įberkite 100 g cukraus. Kruopščiai išmaišykite. Sudėkite mieles ir kiaušinius. Kruopščiai išmaišykite. Maišydami palaipsniui suberkite miltus ir pusę sviesto.
Žingsnis 2
Iš tešlos suformuokite rutulį, įdėkite jį į gilų dubenį ir padėkite šiltoje vietoje 1,5-2 valandoms (tešla turėtų padidėti 2-3 kartus). Pakilusią tešlą iškočiokite 1 cm storio sluoksniu ir patepkite minkštu sviestu. Sumaišykite likusį cukrų ir cinamoną ir tolygiai paskleiskite ant tešlos. Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite į 13-15 dalių. Kepimo skardą arba kepimo indą išklokite pergamentiniu popieriumi ir sudėkite ant jo ritinėlius. Kepkite kinrožes 180 laipsnių orkaitėje 20-30 minučių.
Žingsnis 3
Atskirame dubenyje sumaišykite kreminį sūrį, šiltą pieną ir cukraus pudrą. Išmaišykite. Sudėkite džiovintas spanguoles. Suplakite mikseriu. Užpilkite glajų ant karštų kinietiškų keksiukų. Palikite juos mirkti 5-10 minučių.
Kategorijos