Kiselis ant ruginių miltų pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kiselis ant ruginių miltų

Ruginių miltų kisielius, kuris čia naudojamas kaip tirštiklis, gaunamas tirštas ir labai sotus, bet kartu mažai kaloringas. Dažniausiai toks kisielius valgomas karštas, o prieš patiekiant jis aptepamas sviestu. Kaip pagrindą galima imti bet kokius vaisius ir uogas, įskaitant šaldytus. Prie deserto tiks šviežios uogos, riešutai arba cinamonas.
Gaminimo laikas
35 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
105 kcal.
Baltymai
1 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.12/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kiselis ant ruginių miltų Žingsnis 1
Paruoškite grietinės pagrindą. Slyvas užpilkite vandeniu, suberkite cukrų ir virkite ant vidutinės ugnies 20-25 min. Išsijokite ruginius miltus ir atskieskite juos šiltu vandeniu. Išmaišykite iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Kiselis ant ruginių miltų Žingsnis 2
Paruoškite grietinę. Į vaisių sirupą plona srovele supilkite atskiestus miltus. Mišinį užvirinkite. Išjunkite viryklę ir supilkite grietinę į dubenėlius.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
gėrimai, įspūdingas receptas, paprastas, mažai kalorijų, per 30 minučių, žalumynų sezonas, serbentų sezonas, maistas vaikams, kisielius, be įprastų alergenų, receptų knyga, krakmolingas kisielius, kisielius su uogomis

Kategorijos