Kivių skrebučiai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Kivių skrebučiai

Kiviai yra gana jauna uoga, atsiradusi XX a. viduryje Aleksandro Ellisono, sodininko mėgėjo iš Naujosios Zelandijos, pastangomis. Jis ją taip pavadino dėl išorinio panašumo į to paties pavadinimo paukštį. Skrebučiai su kiviais yra skanūs ir sveiki. Kiviai teigiamai veikia virškinimą ir odos būklę. Dėl jame esančių vitaminų jis padeda užgydyti žaizdas ir atjaunina organizmą. Sumuštiniams vartokite prinokusius vaisius su standžiais, bet lengvai lūžtančiais plaukeliais.
Gaminimo laikas
10 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
237 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
9 g
Angliavandeniai
27 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.24/5 (17 bal.)

Žingsnis 1

Kivių skrebučiai Žingsnis 1
Paruoškite varškės įdarą. Sumaišykite varškę su česnaku, smulkintais krapais ir petražolėmis. Gerai išmaišykite.

Žingsnis 2

Kivių skrebučiai Žingsnis 2
Papuoškite skrebučius. Duonos trikampėlius gausiai aptepkite sūriu ir žolelėmis. Ant viršaus uždėkite kivių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., tostai, paprastai, yra bendrų alergenų., užkandis, žaliasis sezonas, žaliųjų žirnelių sezonas, medaus sezonas, agurkų sezonas, ridikėlių sezonas, virėjo receptas, sojų padažo patiekalai, receptų knyga

Kategorijos