Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis

Bulvių ir kiaušinių tortilija - puiki galimybė sočiai papusryčiauti. Minimalus ingredientų kiekis ir maksimalus energijos kiekis darbo dienai.
Gaminimo laikas
40 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
178 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
13 g
Angliavandeniai
8 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (30 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 1
Supjaustykite svogūną nedideliais šiaudeliais.

Žingsnis 2

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 2
Bulves nulupkite, nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu. Supjaustykite kąsnio dydžio griežinėliais.

Žingsnis 3

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 3
Karštoje keptuvėje augaliniame aliejuje maždaug minutę pakepinkite svogūną. Karštis turi būti šiek tiek aukštesnis nei vidutinis.

Žingsnis 4

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 4
Sudėkite bulves į keptuvę ir išmaišykite. Kartais pamaišydami kepkite bulves apie 10-15 minučių ant šiek tiek aukštesnės nei vidutinė ugnies.

Žingsnis 5

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 5
Į dubenį įmuškite kiaušinius ir lengvai išmaišykite plaktuvu, kol kiaušinio trynys ir baltymas susijungs. Kai bulvės apskrus, supilkite kiaušinius į keptuvę. Pagal skonį pagardinkite druska ir pipirais. Uždenkite dangčiu ir virkite 6-7 minutes.

Žingsnis 6

Klasikinė ispaniškos tortilijos versija su svogūnais, kiaušiniais ir bulvėmis Žingsnis 6
Mentele apeikite beveik iškepusios tortilijos kraštus (tekstūra turi būti tvirta, bet su skystu paviršiumi) ir atskirkite ją nuo keptuvės dugno. Tada keptuvę uždenkite tinkamo dydžio lėkšte ir vienu vikriu judesiu apverskite tortiliją ant jos. Grąžinkite tortiliją į keptuvę kita puse ir dar porą minučių kepkite ant vidutinės ugnies.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
vištienos patiekalai, užkandžiai, užkandžiai su duona arba pita duona., paprastai, yra bendrų alergenų., pietūs, vakarienė, užkandis, žaliasis sezonas, agurkų sezonas, pomidorų sezonas, tortilija, Naujųjų metų išvakarių šventė, terijakio padažo patiekalai, namų receptai, receptų knyga, pomidorų užkandžiai

Kategorijos