Panna cotta namuose pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-30

Panna cotta namuose

Viename iš šiaurinių Italijos miestų Pjemonte sukurtas unikalus deserto receptas, tapęs vietinės virtuvės klasika. Tai - panna cotta. Jam paruošti nereikia jokių specifinių produktų. Tik kokybiškos ir riebios grietinėlės iš natūralių ingredientų, taip pat želė formavimo elemento. Tai gali būti želatina arba agaras. Skanų ir paprastą desertą galima paruošti vos per pusvalandį. O patiekti jį rekomenduojama su uogų tyre iš šaldytų ingredientų arba su šviežiais vaisiais.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
285 kcal.
Baltymai
2 g
Riebalai
24 g
Angliavandeniai
13 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4/5 (16 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Panna cotta namuose Žingsnis 1
Užvirkite vanilės ir grietinėlės mišinį. Supilkite grietinėlę į puodą. Suberkite sėklas ir vanilės ankštį. Uždenkite dangčiu ir statykite ant silpnos ugnies maždaug 60 minučių.

Žingsnis 2

Panna cotta namuose Žingsnis 2
Paruoškite želatiną. Supilkite želatiną į dubenį ir užpilkite šaltu vandeniu, kaip nurodyta ant pakuotės. Dubenėlį su želatina 1 minutei įdėkite į mikrobangų krosnelę.

Žingsnis 3

Panna cotta namuose Žingsnis 3
Pagaminkite panna cotta. Iš vanilės ir grietinėlės mišinio išimkite vanilės ankštį. Supilkite cukrų ir želatiną. Kruopščiai išmaišykite iki vientisos masės. Supilkite mišinį į formeles arba stiklines ir įdėkite į šaldytuvą 2,5 valandos.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos