Publikavimo data: 2024-02-01
Panna cotta su avokadais receptas
"Panna cotta" yra desertas, kurį sudaro grietinėlė, cukrus ir vanilė. Siūlome jums egzotišką panna cotta versiją, į kurią, be pagrindinių ingredientų, įeina avokadas. Pati panna cotta yra subtilus desertas, o su švelniu avokado skoniu jis bus dar subtilesnis :)
Žingsnis 1
Paruoškite visus ingredientus. Nulupkite avokadą ir išimkite sėklas.
Žingsnis 2
Sudėkite avokadą į dubenį, apšlakstykite laimo sultimis ir susmulkinkite trintuvu.
Žingsnis 3
Užpilkite želatiną vandeniu ir palikite maždaug 10 minučių.
Žingsnis 4
Tuo tarpu grietinėlę supilkite į puodą, suberkite cukrų ir vaniliną ir pastatykite ant viryklės.
Žingsnis 5
Užvirinkite grietinėlę, nepamiršdami nuolat maišyti.
Žingsnis 6
Išjunkite kaitinimą. Į grietinėlę sudėkite želatiną ir maišykite iki vientisos masės. Maišykite atsargiai, kad deserte nesusidarytų burbuliukų ir nelygumų.
Žingsnis 7
Nuimkite keptuvę nuo kaitlentės ir supilkite grietinėlės mišinį į dubenį su avokadais. Kruopščiai išmaišykite ingredientus.Būsimosios panna cotta forma priklauso nuo formos, į kurią ją supilsite. Čia turite absoliučią laisvę fantazijai. Tešlai skirtas formas prieš tai reikėtų ištepti augaliniu aliejumi.
Žingsnis 8
Įdėkite formas į šaldytuvą ir palikite panna cotta pastovėti porą valandų. Tada desertu galėsite mėgautis.Norėdami išimti panna cotta iš konditerinių formelių, jei norite jas naudoti, pirmiausia 30 sekundžių panardinkite formeles į karštą vandenį.
Žingsnis 9
Panna cotta patiekite porcijomis, papuošę mėgstamomis uogomis, plakta grietinėle, šviežių mėtų lapeliais ir moliūgų sėklomis.
Kategorijos