Publikavimo data: 2024-02-04
Panna cotta receptas
Tai nepaprastai subtilus Viduržemio jūros regiono desertas. Itališkai panna cotta reiškia "virta grietinėlė", "virta grietinėlė". Į originalius panna cotta receptus įeina kaulų sultinys, grietinėlė, medus ir vanilė. Manoma, kad šis kreminis desertas atsirado šiaurės Italijoje, tačiau greitai paplito po visą šalį, o vėliau užkariavo pasaulį.
Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių. Jei naudojate vanilę, perpjaukite ankštį išilgai ir peiliu išskobkite jos turinį. Paruoškite desertų formeles.
Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą arba puodą. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų arba vanilės sėklas ir užvirinkite mišinį.
Žingsnis 3
Išimkite želatiną iš vandens, išspauskite ir įmaišykite į mišinį. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps.
Žingsnis 4
Gautą masę supilkite į formeles ir 4 valandoms padėkite į šaldytuvą.
Kategorijos