Panna cotta receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-02-04

Panna cotta receptas

Tai nepaprastai subtilus Viduržemio jūros regiono desertas. Itališkai panna cotta reiškia "virta grietinėlė", "virta grietinėlė". Į originalius panna cotta receptus įeina kaulų sultinys, grietinėlė, medus ir vanilė. Manoma, kad šis kreminis desertas atsirado šiaurės Italijoje, tačiau greitai paplito po visą šalį, o vėliau užkariavo pasaulį.
Gaminimo laikas
260 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
253 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
19 g
Angliavandeniai
18 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.94/5 (18 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Panna cotta receptas Žingsnis 1
Želatiną užpilkite šaltu vandeniu ir palikite 20 minučių. Jei naudojate vanilę, perpjaukite ankštį išilgai ir peiliu išskobkite jos turinį. Paruoškite desertų formeles.

Žingsnis 2

Panna cotta receptas Žingsnis 2
Supilkite grietinėlę ir pieną į puodą arba puodą. Suberkite cukrų, vanilinį cukrų arba vanilės sėklas ir užvirinkite mišinį.

Žingsnis 3

Panna cotta receptas Žingsnis 3
Išimkite želatiną iš vandens, išspauskite ir įmaišykite į mišinį. Maišykite, kol želatina visiškai ištirps.

Žingsnis 4

Panna cotta receptas Žingsnis 4
Gautą masę supilkite į formeles ir 4 valandoms padėkite į šaldytuvą.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos