Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinės korėjietiškos morkos
Korėjietiškos morkos paprastai laikomos aštriu užkandžiu. Tačiau Azijos šalyse ji dažnai ruošiama kaip garnyras prie mėsos patiekalų. Korėjietiškų morkų kaloringumas yra 121 kilokalorija 100 gramų. Korėjietiškos morkos taip pat laikomos itin sveiku patiekalu, nes jas valgant išsiskiria skrandžio sultys, kurios stiprina kraujagyslių sieneles. Nereikėtų pamiršti, kad morkos taip pat gerina regėjimą, o tai taip pat yra joms būdingas privalumas. Taip pat verta paminėti, kad per didelis šio aštraus skanėsto vartojimas gali sukelti alergiją ir labai pakenkti virškinamajam traktui.
Žingsnis 1
Į morkas įberkite juodųjų ir raudonųjų maltų pipirų, česnako, acto ir cukraus. Pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 2
Patogiame dubenyje užvirinkite augalinį aliejų ir supilkite jį į morkas. Vėl gerai išmaišykite.
Kategorijos