Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinės krevetės sojų padaže su česnakais
Krevetes sojų padaže mėgsta beveik visi, nes jos labai skanios ir sveikos. Baltymai, kurių gausu krevečių mėsoje, dalyvauja ne tik formuojant raumenis, bet ir kolageno skaidulas. Tai reiškia, kad jos padeda išlaikyti jaunatvišką odą. Prie to prisideda ir vitaminas A bei vitaminas B, nes jie labai svarbūs normaliam odos ląstelių, plaukų ir nagų atsinaujinimui.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite krevetes. Kepkite 7 minutes. Tada supilkite sojų padažą ir maišydami kepkite 2 minutes. Retkarčiais pamaišykite.
Žingsnis 2
Į krevetes įspauskite česnaką česnakų spaustuku, išmaišykite. Palaukite, kol skystis išgaruos. Tuomet turinį apkepkite ir maišydami kepkite 15 minučių. Krevetės turi būti traškios.
Kategorijos