Klasikinės krevetės sojų padaže su česnakais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikinės krevetės sojų padaže su česnakais

Krevetes sojų padaže mėgsta beveik visi, nes jos labai skanios ir sveikos. Baltymai, kurių gausu krevečių mėsoje, dalyvauja ne tik formuojant raumenis, bet ir kolageno skaidulas. Tai reiškia, kad jos padeda išlaikyti jaunatvišką odą. Prie to prisideda ir vitaminas A bei vitaminas B, nes jie labai svarbūs normaliam odos ląstelių, plaukų ir nagų atsinaujinimui.
Gaminimo laikas
30 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
118 kcal.
Baltymai
16 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.67/5 (3 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinės krevetės sojų padaže su česnakais Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, įpilkite alyvuogių aliejaus ir sudėkite krevetes. Kepkite 7 minutes. Tada supilkite sojų padažą ir maišydami kepkite 2 minutes. Retkarčiais pamaišykite.

Žingsnis 2

Klasikinės krevetės sojų padaže su česnakais Žingsnis 2
Į krevetes įspauskite česnaką česnakų spaustuku, išmaišykite. Palaukite, kol skystis išgaruos. Tuomet turinį apkepkite ir maišydami kepkite 15 minučių. Krevetės turi būti traškios.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos