Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikiniai imbieriniai sausainiai greitam kepimui
Klasikiniai greitai paruošiami imbieriniai sausainiai - tai pigus kepimo būdas, kuriam reikia mažiausiai ingredientų ir laiko. Todėl gausite švelnų ir skanų miltinį skanėstą arbatai. Šiam receptui reikės kvietinių miltų, sviesto ir imbiero bei cukraus pudros. Šviežias imbieras, žinoma, yra pagrindinis tešlos recepto ingredientas, kuris sausainiams suteikia sodrų, pikantišką aromatą ir skonį.
Žingsnis 1
Nulupkite imbiero šaknį ir ją smulkiai sutarkuokite. Giliame dubenyje sumaišykite persijotus kvietinius miltus, cukraus pudrą, suminkštintą sviestą ir tarkuotą imbiero šaknį.
Žingsnis 2
Kruopščiai išmaišykite visus ingredientus, kad gautųsi minkšta, elastinga tešla. Iš tešlos suformuokite vienodo dydžio rutuliukus, šiek tiek juos paspauskite, kad gatavi sausainiai būtų plokščios apvalios formos.
Žingsnis 3
Kepimo skardą išklokite pergamentiniu popieriumi. Sudėkite sausainius ant kepimo skardos ir 10 minučių pašaukite į 190 °C įkaitintą orkaitę.
Kategorijos