Publikavimo data: 2024-06-08
Klasikiniai pavasario suktinukai
Pavasariniai suktinukai atsirado palyginti neseniai ir greitai išpopuliarėjo tarp Azijos virtuvės mėgėjų. Nepakitęs patiekalo pagrindas yra ryžių popierius, į kurį įvyniojamas įdaras. Tačiau pats įdaras gali būti įvairus: nuo mėsos iki vaisių. Žinoma, pavasario suktinukai geriausiai žinomi pačioje Azijoje: Japonijoje, Singapūre ir Kinijoje. Rusijoje jie dar neįvertinti, ir veltui - suktinukai labai skanūs, sveiki ir kartu mažai kaloringi.
Žingsnis 1
Supjaustykite daržoves griežinėliais. Nuluptas morkas ir agurkus supjaustykite šiaudeliais. Smulkiai susmulkinkite kopūstus.
Žingsnis 2
Paruoškite dokumentą. Į dubenį įpilkite šiek tiek šilto vandens ir panardinkite į jį vieną ryžių popieriaus lapą. Laikykite jį dubenyje, kol jis taps minkštas (vidutiniškai tai užtrunka kelias sekundes). Tada paruoštą lapą perkelkite ant švaraus stalo arba didelės medinės lentos.
Žingsnis 3
Susukite ritinį. Ant popieriaus krašto sudėkite daržoves ir prieskonines žoleles. Atsargiai suvyniokite ritinį nuo savęs, retkarčiais jį užspausdami. Pasiekę lapo vidurį, suvyniokite šonus ir susukite iki galo. Tą patį padarykite su likusiais lapais.
Kategorijos