Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-15

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta

Puikus prancūziško žavesio patiekalas pusryčiams ar užkandžiui. Pasimėgaukite šiuo gurmanišku skanėstu, kurį lengva pasigaminti namuose.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
35 min.
Kalorijos
294 kcal.
Baltymai
3 g
Riebalai
22 g
Angliavandeniai
18 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 4.04/5 (27 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta Žingsnis 1
Kiaušinius išplakite su grietinėle, druska ir cukrumi. Jei reikia, įpilkite vanilės esencijos. Sulenkite du skrebučius, kad gautųsi vienas storas skrebučio gabalas. Pamirkykite storą skrebučio riekelę kiaušinio ir grietinėlės mišinyje 4-8 minutes, porą kartų apverskite.

Žingsnis 2

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta Žingsnis 2
Ištirpinkite sviestą nepridegančioje plokščioje keptuvėje ir apkepkite du skrebučius iš abiejų pusių, kol taps auksiniai. Prieš patiekdami skrebučius 2 minutes pašildykite orkaitėje.

Žingsnis 3

Išimkite skrebučius į lėkštę. Ant viršaus užtepkite žemės riešutų kremo, karamelizuotų obuolių ir šviežių aviečių. Jei norite, papuoškite migdolais ar kitais riešutais.

Žingsnis 4

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta Žingsnis 4
Žemės riešutų kremui mikseriu arba blenderiu išplakite žemės riešutų pastą ir varškę. Palaipsniui plakite grietinėlę, kol kremas taps norimo tirštumo. Įmaišykite citrinos sultis ir žievelę.

Žingsnis 5

Klasikiniai prancūziški skrebučiai su karamelizuotu obuoliu ir žemės riešutų pasta Žingsnis 5
Karameliniams obuoliams sumaišykite medų, cinamoną ir čiobrelių lapelius. Obuolius nulupkite ir supjaustykite didelėmis skiltelėmis, išimkite sėklas. Sudėkite obuolius ant kepimo skardos ir gausiai aptepkite medumi. Kepkite obuolių skilteles 200 °C temperatūros orkaitėje, naudodami konvekcinį kepimo režimą, 6-8 minutes.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos