Publikavimo data: 2025-08-19
Klasikiniai "Red Velvet" keksiukai
Išorė spalvinga, vidus minkštas ir purus, su įdomiu sviesto kremu.... Viskas apie raudonojo aksomo keksiukus. Šiuo desertu bus sužavėtas kiekvienas. Jį galite pagaminti vaikų šventei, Valentino dienos proga savo antrajai pusei arba papuošti "saldainių barą" bet kokiame renginyje. Juos galite papuošti daugybe įdomių būdų. Šį mažą pyragėlį puikiai papildys nedidelė kokteilinė vyšnia arba šokolado drožlės. Keksiukus taip pat galite padengti spalvotu glajumi ir pradžiuginti vaikus per namų arbatos vakarėlį. Puodelis šilto kapučino - puikus priedas prie šio keksiuko.
Žingsnis 1
Sumaišykite sviestą su cukrumi ir vanile ir 2-3 minutes plakite mikseriu, kol išbrinks. Į išsuktą sviestą po vieną įmuškite kiaušinius, kiekvieną kartą plakdami vidutiniu greičiu.
Žingsnis 2
Miltus, kakavą, druską, kepimo miltelius sumaišykite ir persijokite į atskirą dubenį. Kruopščiai išmaišykite. Mažiausiu greičiu įjungę mikserį užminkykite tešlą: į kiaušinių ir sviesto mišinį supilkite trečdalį sauso mišinio, išmaišykite, tada supilkite pusę kefyro, toliau maišykite tuo pačiu greičiu, suberkite dar trečdalį miltų, išmaišykite, supilkite likusį kefyrą, vėl išmaišykite, suberkite likusius miltus, išmaišykite.
Žingsnis 3
Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių pagal Celsijų. Šaukštu sudėkite tešlą į keksiukų formeles, pripildydami jas iki 3/4. Kepkite įkaitintoje orkaitėje 20 minučių. Išimkite iš orkaitės ir atvėsinkite keksiukus.
Žingsnis 4
Kremui į maišytuvo dubenį sudėkite šaltą kreminį sūrį, minkštą sviestą ir cukraus pudrą. Pradėkite plakti mažiausiu mikserio greičiu, palaipsniui didindami greitį iki vidutinio. Maišykite, kol kremas taps vientisas ir purus.
Žingsnis 5
Perpilkite paruoštą kremą į konditerinį maišelį ir ant keksiukų užtepkite nedideles kepurėles. Keksiukus papuoškite šokolado drožlėmis arba pabarstukais.
Kategorijos