Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikiniai "Red Velvet" mini keksiukai
Raudonojo aksomo mini keksiukai yra populiarus patiekalas, kurį mėgsta daugelis žmonių. Tešla jiems ruošiama iš augalinių miltų, aliejaus, cukraus, kiaušinio, kefyro, acto, sodos ir kakavos. Todėl jie gaunasi tokie orūs, švelnūs ir drėgni. Į tešlą taip pat dedama raudono dažiklio, todėl jie ne tik skanūs, bet ir labai gražūs.
Žingsnis 1
Paruoškite gilų dubenį, supilkite augalinį aliejų, cukrų ir suplakite. Tada įmuškite kiaušinį ir vėl suplakite. Supilkite kefyrą, actą, dažiklį ir išmaišykite iki vientisos masės.
Žingsnis 2
Į kitą dubenį suberkite miltus, druską, sodą, kakavą ir išmaišykite. Supilkite kefyro mišinį į miltų mišinį ir gerai išmaišykite.
Žingsnis 3
Patepkite formeles aliejumi, supilkite į jas tešlą, bet neužpildykite. Pašaukite į orkaitę 20 minučių.
Kategorijos