Publikavimo data: 2024-06-23
Klasikinis baltojo šokolado fondiu
Fondiu - tai desertas, pramoga ir laisvalaikis. Jis išpopuliarėjo dėl paprasto paruošimo ir nepaprasto šokolado bei vaisių skonių derinio. Fondiu ruošiamas valgant, svečiai susėda prie nedidelio dubenėlio ir tai suartina juos. Kuo glaudesnis ratas, tuo intymesnis pokalbis.
Žingsnis 1
Paimkite baltojo šokolado plytelę ir sulaužykite ją į mažus gabalėlius.
Žingsnis 2
Kol vandens vonia kaitinama, supilkite grietinėlę į dubenį, sudėkite šokolado gabalėlius ir sviestą.
Žingsnis 3
Dubenį su šokoladu, grietinėle ir sviestu pastatykite į vandens vonią. Mišinį maišykite, kol šokolado gabaliukai ištirps ir gausis vientisa skysta konsistencija.
Žingsnis 4
Išimkite dubenį iš vandens vonelės ir supilkite paruoštą mišinį į fondiu puodą.
Kategorijos