Publikavimo data: 2024-10-14
Klasikinis Bolonijos padažas su baltuoju sausuoju vynu
Bolonijos padažas yra neįtikėtinai gurmaniškas garnyras, kuriame yra daug vitaminų ir mineralų. Vištienoje yra labai daug naudingų aminorūgščių, tokių kaip taurinas, purinas, izoleucinas, valinas, lizinas, argininas, leucinas ir triptofanas. Kiekviena aminorūgštis yra savaip naudinga organizmui. Morkos turi antiseptinių ir antibakterinių savybių, kurios padeda gerinti organizmo imuninę sistemą.
Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir šiek tiek įkaitinkite. Pakepinkite morkas, svogūnus ir česnakus, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite maltą mėsą ir išmaišykite. Troškinkite 10 minučių ir išmaišykite.
Žingsnis 2
Supilkite vyną. Kai vyno kvapas išgaruos, supilkite pomidorų padažą, vandenį ir druską. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 30 minučių, kol padažas sutirštės.
Kategorijos