Klasikinis Bolonijos padažas su baltuoju sausuoju vynu pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-10-14

Klasikinis Bolonijos padažas su baltuoju sausuoju vynu

Bolonijos padažas yra neįtikėtinai gurmaniškas garnyras, kuriame yra daug vitaminų ir mineralų. Vištienoje yra labai daug naudingų aminorūgščių, tokių kaip taurinas, purinas, izoleucinas, valinas, lizinas, argininas, leucinas ir triptofanas. Kiekviena aminorūgštis yra savaip naudinga organizmui. Morkos turi antiseptinių ir antibakterinių savybių, kurios padeda gerinti organizmo imuninę sistemą.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
106 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
2 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.9/5 (31 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis Bolonijos padažas su baltuoju sausuoju vynu Žingsnis 1
Paruoškite keptuvę, supilkite alyvuogių aliejų ir šiek tiek įkaitinkite. Pakepinkite morkas, svogūnus ir česnakus, kol taps auksinės spalvos. Sudėkite maltą mėsą ir išmaišykite. Troškinkite 10 minučių ir išmaišykite.

Žingsnis 2

Klasikinis Bolonijos padažas su baltuoju sausuoju vynu Žingsnis 2
Supilkite vyną. Kai vyno kvapas išgaruos, supilkite pomidorų padažą, vandenį ir druską. Kai užvirs, sumažinkite ugnį iki mažos ir virkite 30 minučių, kol padažas sutirštės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos