Publikavimo data: 2025-08-20
Klasikinis braškių pyragas
Klasikinis braškių pyragas - skanus skanėstas vaikams ir suaugusiesiems. Jis ruošiamas kaip paprastas biskvitas, tačiau dėl uogų sulčių gaunamas sultingesnis ir minkštesnis. Pyragą galite patiekti su saldžia grietinėle arba pertepti sirupu ar likeriu. Geriausia uogomis papuošti prieš pat patiekiant, kad jos nesudžiūtų.
Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tortą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Į juos suberkite cukrų ir druską. Mikseriu suplakite ingredientus į purias putas. Į plaktas putas pamažu supilkite miltus, nuolat maišydami mikseriu.
Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Supilkite tešlą į kepimo formą. Braškes padalykite per pusę ir sudėkite į tešlą. Tuščią vietą užpildykite avietėmis. Kepkite pyragą 45-50 minučių.
Kategorijos