Klasikinis braškių pyragas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Klasikinis braškių pyragas

Klasikinis braškių pyragas - skanus skanėstas vaikams ir suaugusiesiems. Jis ruošiamas kaip paprastas biskvitas, tačiau dėl uogų sulčių gaunamas sultingesnis ir minkštesnis. Pyragą galite patiekti su saldžia grietinėle arba pertepti sirupu ar likeriu. Geriausia uogomis papuošti prieš pat patiekiant, kad jos nesudžiūtų.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
177 kcal.
Baltymai
4 g
Riebalai
3 g
Angliavandeniai
33 g
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.56/5 (9 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis braškių pyragas Žingsnis 1
Pradėkite ruošti tortą. Į gilų dubenį įmuškite kiaušinius. Į juos suberkite cukrų ir druską. Mikseriu suplakite ingredientus į purias putas. Į plaktas putas pamažu supilkite miltus, nuolat maišydami mikseriu.

Žingsnis 2

Klasikinis braškių pyragas Žingsnis 2
Iškepkite pyragą. Supilkite tešlą į kepimo formą. Braškes padalykite per pusę ir sudėkite į tešlą. Tuščią vietą užpildykite avietėmis. Kepkite pyragą 45-50 minučių.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, miltų antrieji patiekalai, kepimas, desertai, desertai orkaitėje, paprasta, yra bendrų alergenų, riešutų sezonas, pyragai, saldūs pyragai, šokoladas, kakavos desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, graikinių riešutų pyragai, graikinių riešutų pyragai, pyragai su riešutais, pyragai su riešutais, kepimas su kakava, sviesto pyragaičiai

Kategorijos