Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinis keksiukas
Labai skanus keksas. Ir, svarbiausia, jis iškepa net tokioje orkaitėje kaip mano, o aš neturiu labai geros orkaitės.
Žingsnis 1
Įmuškite kiaušinius, įberkite šiek tiek druskos ir cukraus, plakite apie minutę. Tada supilkite ištirpintą sviestą.
Žingsnis 2
Į miltus suberkite kepimo miltelius, viską persijokite į mūsų mišinį ir išmaišykite.
Žingsnis 3
Supilkite į paruoštą formą ir pašaukite į 180 laipsnių orkaitę maždaug 50 minučių. Patikrinkite, ar jau paruoštas. Aš naudoju degtuką, jei jis sausas, vadinasi, jau paruoštas.
Žingsnis 4
Po 50 minučių pyragas bus paruoštas. Iš patirties pasakysiu, kad metalinėje formoje jis ne taip smarkiai išsiplėtė, buvo savotiškas įtrūkimas, bet ne taip smarkiai išsiplėtė. Išvaizda gal šiek tiek nukentėjo, bet skonis skanus, švelnus ir kreminis.
Kategorijos