Publikavimo data: 2024-06-09
Klasikinis "Pancho" pyragas su ananasais
Tortas "Pančo" - vienas populiariausių tortų, Maskvos konditerijos įmonės "Fili-Baker", kuri ir išrado visų mėgstamą tortą, sumanymas. Tai grietinės desertas su šokolado ir biskvito pagrindu, įdarytas ananasais ir riešutais. Torto pikantiškumas tas, kad jis nėra surinktas klasikine prasme, o sukrautas į krūvą iš biskvito gabalėlių.
Žingsnis 1
Paruoškite sausainius: kiaušinius ir cukrų išplakite mikseriu, suberkite sausus ingredientus ir sumaišykite su kiaušiniais. Supilkite tešlą į formą ir kepkite 30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
Žingsnis 2
Paruoškite grietinėlę: šaltą grietinėlę su trupučiu cukraus plakite mikseriu, kol susidarys standžios viršūnės. Grietinę ir likusį cukrų atskirai plakite mikseriu, kol cukrus visiškai ištirps.
Žingsnis 3
Sudėkite tortą: gilų indą išklokite maistine plėvele, biskvito gabalėlius pamerkite į kremą ir sudėkite ant formos dugno kaip pirmąjį sluoksnį. Ant viršaus sudėkite ananasų gabaliukus ir graikinius riešutus, kitą sluoksnį vėl išklokite biskvito gabaliukais, pamirkytais grietinėlėje. Tortą galite formuoti chaotiškai savo nuožiūra, kad neliktų tuštumų, sluoksnius sutankindami šaukštu. Padarykite kelis sluoksnius.
Žingsnis 4
Ananasų sultimis pamirkykite mažesnį pyrago pagrindą, sudėkite jį ant formos viršaus pamirkyta puse į vidų, sandariai suvyniokite į maistinę plėvelę ir įdėkite į šaldytuvą 4 valandoms. Ant viršaus galite uždėti nedidelį svorį, kad pyragas būtų tankesnis.
Žingsnis 5
Išimkite paruoštą pyragą iš formos, apverskite ant lėkštės ir nuimkite maistinę plėvelę. Aptepkite pasiliktu kremu ir papuoškite ištirpintu šokoladu.
Kategorijos