Publikavimo data: 2024-05-26
Klasikinis ramen
Japoniška ramen sriuba labai populiari ne tik istorinėje tėvynėje, bet ir kitose šalyse. Klasikinis variantas - tai sultinyje virti makaronai su žuvimi, mėsa, grybais, pupelėmis, daržovėmis ir jūros gėrybėmis. Kvietiniai makaronai užima didžiąją lėkštės dalį. Be standartinių ingredientų, tokių kaip miltai, vanduo ir druska, jų sudėtyje yra kansui - specialaus šarminio mineralinio vandens, kuris makaronams suteikia gelsvą spalvą, tvirtą tekstūrą ir sūrų skonį.
Žingsnis 1
Išvirkite sultinį. Sudėkite kiaulienos gabalėlius į puodą, užpilkite vandeniu ir virkite 1 valandą, prireikus nupurtykite putas. Sultinį perkoškite ir pasūdykite.
Žingsnis 2
Sultinį užvirinkite. Į puodo dugną įdėkite po gabalėlį imbiero ir cinamono, o ant viršaus - virtą kiaulieną. Supilkite sultinį ir užvirinkite. Suberkite cukrų ir sojų padažą. Kiaulieną virkite 30 minučių.
Žingsnis 3
Paruoškite rameną. Makaronus virkite 5 minutes ir nusausinkite juos sietelyje. Sudėkite makaronus į lėkštes. Į kiekvieną lėkštę įdėkite po porciją mėsos ir užpilkite sultiniu.
Kategorijos