Publikavimo data: 2024-06-15
Klasikinis sinabones receptas
Praėjusiame amžiuje atsirado amerikiečių greito maisto restoranų tinklas "Cinnabon". Jis pradžiugino daugybę saldumynų mėgėjų ir išgarsėjo cinamoninėmis bandelėmis su kreminiu glajumi. Šiandien jų galite pasigaminti ir patys namuose! Cinnabons išsiskiria dideliu cinamono ir rudojo cukraus kiekiu įdare, taip pat švelniu sviesto kremu. Jis gaminamas iš kreminio sūrio, sviesto ir cukraus pudros! Kartais vietoj sviesto naudojama grietinėlė.
Žingsnis 1
Dideliame giliame dubenyje sumaišykite mieles ir rudąjį cukrų. Tada suplakite vištų kiaušinius, atskirkite baltymus nuo trynių ir į ingredientus įmaišykite tik baltymus. Maišykite ir plakite gautą masę, kol ji taps putota. Tada sudėkite trynius ir vėl plakite masę iki putų. Kitame dubenyje ištirpinkite pusę sviesto. Supilkite anksčiau paruoštą ingredientų mišinį, tada supilkite pieną ir plakite iki putų. Tada suberkite kvietinius miltus ir užminkykite tešlą.
Žingsnis 2
Uždenkite tešlą maistine plėvele ir palikite ją valandai pakilti. Per tą laiką tešla turėtų pakilti.
Žingsnis 3
Giliame dubenyje sumaišykite lydytą sviestą ir kreminį sūrį. Suberkite cukraus pudrą ir viską išsukite mikseriu.
Žingsnis 4
Ant švaraus, miltais pabarstyto paviršiaus plonu sluoksniu iškočiokite paruoštą mielinę tešlą. Tešlą patepkite sviestu ir pabarstykite cinamonu. Suvyniokite tešlą į ritinį ir supjaustykite vienodo dydžio gabalėliais.
Žingsnis 5
Ant kepimo skardos padėkite kepimo pergamento lakštą. Sudėkite gabalėlius ant viršaus šonais į viršų. Kepkite kinrožes iki 180 C įkaitintoje orkaitėje 25-30 minučių. Po to leiskite bandelėms šiek tiek atvėsti.
Kategorijos