Publikavimo data: 2025-08-18
Klasikinis sūrio pyragas
Mėgstu šį receptą, prep yra labai greitai, ilgai laukti kepimo ir aušinimo.
Jis suvalgomas taip pat greitai, kaip ir pagaminamas. Vaikams labai patinka.
Žingsnis 1
Paruoškite pagrindą. Sudėkite sausainius į maišelį. Sutrinkite juos.
Žingsnis 2
Supilkite mišinį į dubenį.
Žingsnis 3
Ištirpinkite sviestą.
Žingsnis 4
Sumaišykite trupinius su ištirpintu sviestu.
Žingsnis 5
Paimkite patogų kepimo indą, išklokite jį folija arba pergamentiniu popieriumi. Išlyginkite sviesto ir sausainių mišinį formoje.
Žingsnis 6
Minkštą varškę sudėkite į švarų dubenį.
Žingsnis 7
Įpilkite 20 % riebumo grietinės.
Žingsnis 8
Supilkite 150 g cukraus (6 valgomuosius šaukštus).
Žingsnis 9
Įmuškite kiaušinius.
Žingsnis 10
Maišykite visus ingredientus, kol cukrus ištirps.
Žingsnis 11
Supilkite varškės masę į formą.
Žingsnis 12
Dėkite į 220 laipsnių temperatūros orkaitę 10-15 minučių. Sumažinkite temperatūrą iki 160 laipsnių ir kepkite dar 80 minučių (antroje padėtyje nuo apačios). Palikite orkaitėje dar valandai.
Kategorijos