Publikavimo data: 2025-08-17
Klasikinis tiramisu
Greitas ir skanus klasikinis tiramisu.
Žingsnis 1
Atskirkite trynius nuo baltymų.
Žingsnis 2
Į trynius suberkite cukrų.
Žingsnis 3
Plakite 3 minutes.
Žingsnis 4
Į išplaktus trynius įmaišykite maskarponę ir amaretto.
Žingsnis 5
Plakite iki vientisos masės.
Žingsnis 6
Kiaušinių baltymus išplakite iki piko.
Žingsnis 7
Baltymus sumaišykite su grietinėle.
Žingsnis 8
Kremu ištepkite formos dugną.
Žingsnis 9
Užvirkite kavą plokščiame dubenyje, kad galėtumėte į ją pamerkti sausainius.
Žingsnis 10
Po vieną sausainius pamerkite į kavą ir dėkite ant kremo.
Žingsnis 11
Ant viršaus užtepkite kremo, dar vieną sluoksnį ir vėl kremo (ne daugiau kaip tris sluoksnius sausainių).
Žingsnis 12
Ant viršaus užtepkite likusią grietinėlės dalį. Dėkite į šaldytuvą mažiausiai 2 valandoms.
Kategorijos