Klasikinis tiramisu su savoiardi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Klasikinis tiramisu su savoiardi

Ar norite pakilti į palaimos viršūnę? Tuomet paruoškite itališką desertą Tiramisu su Amaretto likeriu arba Marsala desertiniu vynu. Su grietinėle išplaktas maskarponės sūris desertą padaro erdvų, o vanilė suteikia švelniam skanėstui šiltų natų.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)

Žingsnis 1

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 1
Į atskirtus trynius suberkite cukrų. Įdėkite juos į vandens vonelę. Tada įpilkite vanilės ekstrakto ir toliau plakite. Mišinys turėtų atvėsti iki kambario temperatūros. Tada sudėkite maskarponės sūrį ir lėtai plakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 2
Atskirame dubenyje suplakite šaltus kiaušinių baltymus. Įberkite žiupsnelį druskos ir cukraus. Plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Pamažu įmaišykite išplaktus baltymus į išplaktus trynius ir maskarponės sūrį. Švelniai išmaišykite iki vientisos masės. Kremą įdėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 3
Iš anksto atšaldytą kavą sumaišykite su likeriu arba desertiniu vynu ir atidėkite į šalį. Kremu ištepkite paruoštos formos dugną ir tolygiai paskirstykite jį po visą paviršių. Sausainius iš abiejų pusių pamerkite į kavos mišinį ir dėkite ant kremo. Darykite tai greitai, kad sausainiai neįmirktų. Taip darykite kelis kartus. Įdėkite Tiramisu deserto formą į šaldytuvą 6 valandoms, kad desertas įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, šalti desertai, paprasta, yra bendrų alergenų, pyragai, Naujųjų metų desertai, receptas su vaizdo įrašu, receptų knyga, pyragai su varške, desertai su varške, desertai su grietine

Kategorijos