Klasikinis tiramisu su savoiardi pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-05-26

Klasikinis tiramisu su savoiardi

Ar norite pakilti į palaimos viršūnę? Tuomet paruoškite itališką desertą Tiramisu su Amaretto likeriu arba Marsala desertiniu vynu. Su grietinėle išplaktas maskarponės sūris desertą padaro erdvų, o vanilė suteikia švelniam skanėstui šiltų natų.
Gaminimo laikas
200 min.
Laikas virtuvėje
50 min.
Kalorijos
282 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
11 g
Angliavandeniai
37 g
Sunkumas: 4/5
Reitingas: 3.83/5 (6 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 1
Į atskirtus trynius suberkite cukrų. Įdėkite juos į vandens vonelę. Tada įpilkite vanilės ekstrakto ir toliau plakite. Mišinys turėtų atvėsti iki kambario temperatūros. Tada sudėkite maskarponės sūrį ir lėtai plakite mikseriu iki vientisos masės.

Žingsnis 2

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 2
Atskirame dubenyje suplakite šaltus kiaušinių baltymus. Įberkite žiupsnelį druskos ir cukraus. Plakite, kol susidarys standžios viršūnės. Pamažu įmaišykite išplaktus baltymus į išplaktus trynius ir maskarponės sūrį. Švelniai išmaišykite iki vientisos masės. Kremą įdėkite į šaldytuvą 30 minučių.

Žingsnis 3

Klasikinis tiramisu su savoiardi Žingsnis 3
Iš anksto atšaldytą kavą sumaišykite su likeriu arba desertiniu vynu ir atidėkite į šalį. Kremu ištepkite paruoštos formos dugną ir tolygiai paskirstykite jį po visą paviršių. Sausainius iš abiejų pusių pamerkite į kavos mišinį ir dėkite ant kremo. Darykite tai greitai, kad sausainiai neįmirktų. Taip darykite kelis kartus. Įdėkite Tiramisu deserto formą į šaldytuvą 6 valandoms, kad desertas įsigertų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos