Publikavimo data: 2024-06-16
Klasikinis virtų krevečių receptas
Krevetės - tai produktas, kurį daugelis laiko delikatesu. Virtos krevetės yra daugelio restoranų patiekalas, ir kiekvienas jų turi savo unikalų receptą. Klasikiniame virtų krevečių recepte nėra nieko papildomo - tik šviežios krevetės, druska, pipirai ir šiek tiek aromatinių žolelių, kurios galutinai papildo skonių puokštę ir užbaigia patiekalą.
Žingsnis 1
Puode užvirinkite 2 litrus vandens. Kai tik vanduo pradės burbuliuoti, ištirpinkite jame šaukštą valgomosios druskos. Tada įberkite pipirų, krapų ir virtų lapų, palikite porą minučių pavirti.
Žingsnis 2
Kai tik vanduo pradės skleisti aštrų aromatą, nuleiskite į jį krevetes. Virkite jas verdančiame vandenyje ant vidutinės ugnies apie 7 minutes, tada nedelsdami išimkite iš vandens, kad neperkeptų.
Kategorijos