Klasikinis virtų krevečių receptas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-16

Klasikinis virtų krevečių receptas

Krevetės - tai produktas, kurį daugelis laiko delikatesu. Virtos krevetės yra daugelio restoranų patiekalas, ir kiekvienas jų turi savo unikalų receptą. Klasikiniame virtų krevečių recepte nėra nieko papildomo - tik šviežios krevetės, druska, pipirai ir šiek tiek aromatinių žolelių, kurios galutinai papildo skonių puokštę ir užbaigia patiekalą.
Gaminimo laikas
20 min.
Laikas virtuvėje
10 min.
Kalorijos
84 kcal.
Baltymai
17 g
Riebalai
1 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 1/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.82/5 (17 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Klasikinis virtų krevečių receptas Žingsnis 1
Puode užvirinkite 2 litrus vandens. Kai tik vanduo pradės burbuliuoti, ištirpinkite jame šaukštą valgomosios druskos. Tada įberkite pipirų, krapų ir virtų lapų, palikite porą minučių pavirti.

Žingsnis 2

Klasikinis virtų krevečių receptas Žingsnis 2
Kai tik vanduo pradės skleisti aštrų aromatą, nuleiskite į jį krevetes. Virkite jas verdančiame vandenyje ant vidutinės ugnies apie 7 minutes, tada nedelsdami išimkite iš vandens, kad neperkeptų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos