Publikavimo data: 2025-08-18
Kokosų pieno želė su pektinu
Kokosų pieno želė su pektinu - tai dviejų sluoksnių, sveikas, švelnus ir mažai kalorijų turintis desertas, kurį galima paruošti bet kuriuo metų laiku. Jei persimonus pakeisite bet kokiomis uogomis ar vaisiais, kaskart gausite naujo skonio želė. Jei išpilstysite į silikonines formeles, bus lengva išimti sukietėjusią želė ir gražiai išdėlioti lėkštėje.
Žingsnis 1
Sumaišykite pektiną ir cukrų. Užkaiskite kokosų pieną, įpilkite 2/3 cukraus ir pektino mišinio. Kruopščiai išmaišykite ir virkite 2-4 minutes. Pieno želė supilkite į dubenį ir palikite sustingti.
Žingsnis 2
Persimonus susmulkinkite trintuvu, suberkite likusį cukrų ir pektiną, išmaišykite. Dėkite ant ugnies 2-3 min. Tada atvėsinkite ir užpilkite pieno želė. Dvigubo sluoksnio želė bent valandai nusiųskite į šaldytuvą.
Kategorijos