Publikavimo data: 2024-06-08
Kokso želė namuose
Galite rasti neįprastų paprastos "Colos" panaudojimo būdų, pavyzdžiui, iš jos pagaminti skanią ir saldžią želė. Į tokią želė nereikia dėti saldiklio, nes gėrime ir taip yra pakankamai cukraus. Todėl paruošimo procesas tampa kuo paprastesnis - tereikia tinkamai atskiesti želatiną, kad neliktų gumuliukų. Saldi ir burnoje tirpstanti želė iš "Cola" garantuotai patiks suaugusiesiems ir sukels tikrą malonumą vaikams.
Žingsnis 1
Paruoškite želatiną. Nedideliame dubenėlyje sumaišykite želatiną ir vandenį, palikite 15-20 minučių, kad išbrinktų. Tada perkelkite mišinį į puodą ir supilkite 1 puodelį kolos.
Žingsnis 2
Paruoškite želė. Puodą su želatina ir kola užkaiskite ant silpnos ugnies ir kaitinkite neužvirdami. Mišinį nuolat maišykite, kad ištirptų visi gumulėliai. Tada supilkite likusią kolą, išmaišykite ir nukelkite nuo ugnies. Supilkite želė į aukštas fleitas ir padėkite į šaldytuvą 2 valandoms, kol sustings.
Kategorijos