Kondensuota želė pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-20

Kondensuota želė

Lengvai pagaminamas desertas, pasižymintis subtilumu. Jis gaminamas iš kiekvienuose namuose esančių ingredientų, o papuošti jį galite kuo tik norite. Sukurkite. Papuošimui galite naudoti bet kokias uogas, šokoladą, riešutus, vaisius ar džiovintus vaisius.
Gaminimo laikas
140 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
322 kcal.
Baltymai
12 g
Riebalai
7 g
Angliavandeniai
52 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.83/5 (36 bal.)

Žingsnis 1

Kondensuota želė Žingsnis 1
Želatiną supilkite į 70 g karšto vandens ir pastatykite ant silpnos ugnies. Nuolat maišykite plakikliu, kad želatina ištirptų. Nuolat maišydami supilkite kondensuotą pieną. Paviršiuje pasirodys maži burbuliukai. Nukelkite nuo ugnies prieš užvirinant. Sudėkite kokoso drožles.

Žingsnis 2

Kondensuota želė Žingsnis 2
Supilkite į serviravimo formeles. Galite naudoti keksiukų formeles arba nedidelius salotinius dubenėlius ir lėkštes. Ant formos dugno uždėkite papuošimą, kad apvertus formą ji būtų viršuje. Taip pat galite papuošti paviršių, jei nenorite apversti. Pirmiau išvardytų ingredientų kiekio užtenka 4 standartinėms keksiukų formelėms.

Žingsnis 3

Kondensuota želė Žingsnis 3
Dėkite į šaldytuvą maždaug 1-2 valandoms, kol sustings.

Žingsnis 4

Kondensuota želė Žingsnis 4
Išimkite želė iš formos užlenkdami kraštus.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
desertai, želė desertai, įspūdingas receptas, egzotika, paprastas, popietės užkandis, vynuogių sezonas, želė, be įprastų alergenų, receptų knyga, želė su uogomis

Kategorijos