Kondensuoto pieno keksas pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-03-23

Kondensuoto pieno keksas

Keksiukas - vienas mėgstamiausių saldumynų. Paprastai šis kepinys įdarytas džiovintais vaisiais, riešutais, kokoso drožlėmis arba šokoladu. Yra daugybė tokių įdarų variantų: viskas priklauso nuo individualių pageidavimų. Keksiukus taip pat galima paruošti tiesiog su kondensuotu pienu. Dėl jo kepiniai tampa minkšti ir švelnūs, o tai nepaliks abejingo nė vieno mėgėjo. Savo tekstūra toks keksas primena sausainį, tačiau, kitaip nei jis, nereikalauja vargo jį ruošiant.
Gaminimo laikas
60 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
389 kcal.
Baltymai
7 g
Riebalai
23 g
Angliavandeniai
37 g
Alergenai: Karvės pieno baltymai, glitimo turintys grūdai, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Reitingas: 4.15/5 (26 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Kondensuoto pieno keksas Žingsnis 1
Atskirame dubenyje sumaišykite miltus ir kepimo miltelius.

Žingsnis 2

Kondensuoto pieno keksas Žingsnis 2
Įmaišykite kambario temperatūros sviestą, kondensuotą pieną ir kiaušinius.

Žingsnis 3

Kondensuoto pieno keksas Žingsnis 3
Kruopščiai išmaišykite ingredientus iki vientisos masės.

Žingsnis 4

Kondensuoto pieno keksas Žingsnis 4
Mišinį sudėkite į kepimo formą, iš anksto patepdami ją augaliniu aliejumi.

Žingsnis 5

Kondensuoto pieno keksas Žingsnis 5
Keksiukus kepkite iki 180 °C įkaitintoje orkaitėje, kol iškeps (apie 40 minučių).

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos