Publikavimo data: 2025-08-18
Konjake marinuota lašišos filė su bazilikais
Klasikinė žuvies lėkštė su silke pamažu praranda savo aktualumą, todėl yra daugybė kitų galimybių suteikti šiam patiekalui originalumo. Marinuota lašišos filė puikiai tiks bet kokioms šventėms kaip užkandis.
Žingsnis 1
Apšlakstykite lašišos filė brendžiu. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotus burokėlius, cukrų, jūros druską, laimo ir greipfruto žievelę, smulkintas kalendros sėklas ir kapotus bazilikus. Viską gerai išmaišykite. Burokėlių mišinį dėkite ant paruoštos žuvies filė. Tvirtai suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę.
Žingsnis 2
Padėkite žuvį ant lėkštės ir šiek tiek pasunkinkite. Padėkite žuvį į šaldytuvą 24 valandoms, periodiškai nuleisdami skystį. Prieš patiekdami nulupkite nuo žuvies burokėlių masę ir nuplaukite filė tekančiu vandeniu.
Kategorijos