Konjake marinuota lašišos filė su bazilikais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2025-08-18

Konjake marinuota lašišos filė su bazilikais

Klasikinė žuvies lėkštė su silke pamažu praranda savo aktualumą, todėl yra daugybė kitų galimybių suteikti šiam patiekalui originalumo. Marinuota lašišos filė puikiai tiks bet kokioms šventėms kaip užkandis.
Gaminimo laikas
1500 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
128 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
4 g
Angliavandeniai
12 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 2/5
Reitingas: 3.86/5 (7 bal.)

Žingsnis 1

Konjake marinuota lašišos filė su bazilikais Žingsnis 1
Apšlakstykite lašišos filė brendžiu. Giliame dubenyje sumaišykite tarkuotus burokėlius, cukrų, jūros druską, laimo ir greipfruto žievelę, smulkintas kalendros sėklas ir kapotus bazilikus. Viską gerai išmaišykite. Burokėlių mišinį dėkite ant paruoštos žuvies filė. Tvirtai suvyniokite žuvį į maistinę plėvelę.

Žingsnis 2

Konjake marinuota lašišos filė su bazilikais Žingsnis 2
Padėkite žuvį ant lėkštės ir šiek tiek pasunkinkite. Padėkite žuvį į šaldytuvą 24 valandoms, periodiškai nuleisdami skystį. Prieš patiekdami nulupkite nuo žuvies burokėlių masę ir nuplaukite filė tekančiu vandeniu.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, įspūdingas receptas, paprastas, turi bendrų alergenų, pietūs, vakarienė, pupelių sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos