Publikavimo data: 2024-06-23
Konservuota skumbrė su krekeriais
Skumbrė - tai jūros žuvis, kuri yra sveika bet kokiu pavidalu. Konservuota skumbrė su krekeriais yra lengvai paruošiamas užkandis. Jį sudaro tik du pagrindiniai ingredientai - virtos morkos ir žuvis, kurie puikiai dera tarpusavyje ir papildo vienas kitą savo skoniu. Šis apetitą žadinantis patiekalas ant stalo atrodo išskirtinai ir bus bet kurios šventės puošmena.
Žingsnis 1
Konservuotą skumbrę iš skardinės perkelkite į lėkštę ir sutrinkite šakute. Kad žuvis neišdžiūtų, įpilkite šiek tiek aliejaus iš stiklainio, kuriame ji buvo.
Žingsnis 2
Virtas morkas ir majonezą sudėkite į blenderį, pasūdykite ir viską sutrinkite iki tyrės konsistencijos.
Žingsnis 3
Išimkite krekerį iš pakelio, paruoškite smulkintą žuvį ir trintas morkas.
Žingsnis 4
Padėkite krekerį ant kieto paviršiaus, aptepkite jį majonezu, pabarstykite smulkintais krapais. Ant viršaus sudėkite žuvies mišinį, tolygiai paskirstydami jį po visą sausainio paviršių.
Žingsnis 5
Ant žuvies viršaus dėkite antrąjį sausainių sluoksnį, šiek tiek prispausdami. Ant sausainių tolygiai paskirstykite morkų mišinį ir pabarstykite smulkintais krapais. Tada tokiu pat būdu suformuokite dar du sluoksnius - žuvies ir morkų - ir kiekvieną sluoksnį atskirkite sausainiais. Viršų papuoškite majonezo raštu. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių, kad sausainiai įsigertų ir suminkštėtų.
Kategorijos