Konservuota skumbrė su krekeriais pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-23

Konservuota skumbrė su krekeriais

Skumbrė - tai jūros žuvis, kuri yra sveika bet kokiu pavidalu. Konservuota skumbrė su krekeriais yra lengvai paruošiamas užkandis. Jį sudaro tik du pagrindiniai ingredientai - virtos morkos ir žuvis, kurie puikiai dera tarpusavyje ir papildo vienas kitą savo skoniu. Šis apetitą žadinantis patiekalas ant stalo atrodo išskirtinai ir bus bet kurios šventės puošmena.
Gaminimo laikas
50 min.
Laikas virtuvėje
20 min.
Kalorijos
249 kcal.
Baltymai
6 g
Riebalai
17 g
Angliavandeniai
15 g
Sunkumas: 1/5
Reitingas: 3.54/5 (13 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuota skumbrė su krekeriais Žingsnis 1
Konservuotą skumbrę iš skardinės perkelkite į lėkštę ir sutrinkite šakute. Kad žuvis neišdžiūtų, įpilkite šiek tiek aliejaus iš stiklainio, kuriame ji buvo.

Žingsnis 2

Konservuota skumbrė su krekeriais Žingsnis 2
Virtas morkas ir majonezą sudėkite į blenderį, pasūdykite ir viską sutrinkite iki tyrės konsistencijos.

Žingsnis 3

Konservuota skumbrė su krekeriais Žingsnis 3
Išimkite krekerį iš pakelio, paruoškite smulkintą žuvį ir trintas morkas.

Žingsnis 4

Konservuota skumbrė su krekeriais Žingsnis 4
Padėkite krekerį ant kieto paviršiaus, aptepkite jį majonezu, pabarstykite smulkintais krapais. Ant viršaus sudėkite žuvies mišinį, tolygiai paskirstydami jį po visą sausainio paviršių.

Žingsnis 5

Konservuota skumbrė su krekeriais Žingsnis 5
Ant žuvies viršaus dėkite antrąjį sausainių sluoksnį, šiek tiek prispausdami. Ant sausainių tolygiai paskirstykite morkų mišinį ir pabarstykite smulkintais krapais. Tada tokiu pat būdu suformuokite dar du sluoksnius - žuvies ir morkų - ir kiekvieną sluoksnį atskirkite sausainiais. Viršų papuoškite majonezo raštu. Dėkite į šaldytuvą 30 minučių, kad sausainiai įsigertų ir suminkštėtų.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos