Publikavimo data: 2024-04-09
Konservuoti žuvies kotletai
Konservuotiems kotletams tinka bet kokia žuvis: rausvoji lašiša, tunas, saira, sardinės ar kt. Kiekvieną kartą patiekalo skonį galima keisti keičiant prieskonius ir faršą. Kaip prieskoniai naudojami juodieji ir raudonieji malti pipirai, pankolis, šafranas, ciberžolė, o duona gali būti iš įprastų džiūvėsėlių, kvietinių ar kukurūzų miltų, manų kruopų. Konservuoti žuvies kotletai puikiai tinka daržovių salotoms papildyti.
Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite žuvį, svogūnus, manų kruopas, žalią kiaušinį, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Palikite faršą 10-15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.
Žingsnis 2
Padarykite kotletus ir juos iškepkite. Suformuokite 1,5-2 cm storio kotletus ir apvoliokite juos manų kruopose. Dėkite kotletus į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, ir kepkite ant didelės ugnies po 7-10 min. iš kiekvienos pusės.
Kategorijos