Konservuoti žuvies kotletai pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-04-09

Konservuoti žuvies kotletai

Konservuotiems kotletams tinka bet kokia žuvis: rausvoji lašiša, tunas, saira, sardinės ar kt. Kiekvieną kartą patiekalo skonį galima keisti keičiant prieskonius ir faršą. Kaip prieskoniai naudojami juodieji ir raudonieji malti pipirai, pankolis, šafranas, ciberžolė, o duona gali būti iš įprastų džiūvėsėlių, kvietinių ar kukurūzų miltų, manų kruopų. Konservuoti žuvies kotletai puikiai tinka daržovių salotoms papildyti.
Gaminimo laikas
45 min.
Laikas virtuvėje
30 min.
Kalorijos
278 kcal.
Baltymai
10 g
Riebalai
16 g
Angliavandeniai
20 g
Alergenai: Glitimo turintys grūdai, žuvis, kiaušiniai
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 4.36/5 (14 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuoti žuvies kotletai Žingsnis 1
Paruoškite faršą. Sudėkite žuvį, svogūnus, manų kruopas, žalią kiaušinį, druską ir pipirus, gerai išmaišykite. Palikite faršą 10-15 minučių, kad manų kruopos išbrinktų.

Žingsnis 2

Konservuoti žuvies kotletai Žingsnis 2
Padarykite kotletus ir juos iškepkite. Suformuokite 1,5-2 cm storio kotletus ir apvoliokite juos manų kruopose. Dėkite kotletus į keptuvę, įkaitintą su augaliniu aliejumi, ir kepkite ant didelės ugnies po 7-10 min. iš kiekvienos pusės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos