Publikavimo data: 2024-06-24
Konservuoto tuno ir špinatų salotos
Iš konservuoto tuno, šviežių daržovių ir špinatų pagaminkite paprastas ir skanias žuvies salotas. Aukštos kokybės švieži špinatai skinami nuo kovo pabaigos iki spalio. Lapai turi būti ne didesni už vištos kiaušinį, tvirti ir žali. Prieš naudojant produktą maistui, jį reikia pamirkyti vandenyje arba virti garuose. Špinatai mažina cholesterolio kiekį kraujyje, stiprina kaulus, mažina infarkto ir insulto riziką. Produktas naudingąsias savybes išlaiko ir šviežias, ir užšaldytas.
Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į salotinę sudėkite špinatų lapus. Supjaustykite agurką ir pomidorą griežinėliais ir sudėkite juos ant špinatų. Tuną sutrinkite šakute. Alyvuogių aliejų sumaišykite su Dižono garstyčiomis ir druska.
Žingsnis 2
Sumaišykite ir pagardinkite salotas. Ant špinatų lapų sudėkite agurkų griežinėlius, tada išdėliokite tuno ir pomidorų griežinėlius, užpilkite padažu, išmaišykite ir lengvai papurtykite šakute ar šaukštu, kad salotos taptų talpesnės.
Kategorijos