Konservuoto tuno ir špinatų salotos pagrindine nuotrauka
Publikavimo data: 2024-06-24

Konservuoto tuno ir špinatų salotos

Iš konservuoto tuno, šviežių daržovių ir špinatų pagaminkite paprastas ir skanias žuvies salotas. Aukštos kokybės švieži špinatai skinami nuo kovo pabaigos iki spalio. Lapai turi būti ne didesni už vištos kiaušinį, tvirti ir žali. Prieš naudojant produktą maistui, jį reikia pamirkyti vandenyje arba virti garuose. Špinatai mažina cholesterolio kiekį kraujyje, stiprina kaulus, mažina infarkto ir insulto riziką. Produktas naudingąsias savybes išlaiko ir šviežias, ir užšaldytas.
Gaminimo laikas
15 min.
Laikas virtuvėje
15 min.
Kalorijos
82 kcal.
Baltymai
5 g
Riebalai
5 g
Angliavandeniai
1 g
Sunkumas: 2/5
Aštrumas: 1/5
Reitingas: 3.8/5 (15 bal.)
iPhone 16 Pro

Žingsnis 1

Konservuoto tuno ir špinatų salotos Žingsnis 1
Paruoškite ingredientus. Į salotinę sudėkite špinatų lapus. Supjaustykite agurką ir pomidorą griežinėliais ir sudėkite juos ant špinatų. Tuną sutrinkite šakute. Alyvuogių aliejų sumaišykite su Dižono garstyčiomis ir druska.

Žingsnis 2

Konservuoto tuno ir špinatų salotos Žingsnis 2
Sumaišykite ir pagardinkite salotas. Ant špinatų lapų sudėkite agurkų griežinėlius, tada išdėliokite tuno ir pomidorų griežinėlius, užpilkite padažu, išmaišykite ir lengvai papurtykite šakute ar šaukštu, kad salotos taptų talpesnės.

Panašus receptai

Raktiniai žodžiai
antrieji patiekalai, žuvies patiekalai, paprasta, yra bendrų alergenų, per 30 minučių, pietūs, vakarienė, žalumynų sezonas, karšti patiekalai naujiems metams, receptų knyga

Kategorijos